Celovška cesta 150

Ljubljana, Slovenija

Pokličite nas

+386 (0)1 511 11 04

Pošljite nam mail

info@intraino.com

Naši partnerji

Izbrani partnerji razširjajo in dopolnjujejo našo ponudbo.

LOMA Systems

LOMA SYSTEMS®, načrtuje, proizvaja in podpira inšpekcijsko opremo, ki se uporablja za ugotavljanje tujk in napak na izdelkih v živilski, embalažni in farmacevtski industriji, v glavnem pa ponuja detektorje kovin, kontrolne tehtnice in sisteme za rentgenski pregled-X-ray naprave. Z blagovno znamko in izdelki LOCK Inspection, Cintex in Brapenta ugled LOMA temelji na dosledni kakovosti in napredni tehnologiji, ki je rezultat nenehnih in daljnosežnih raziskovalnih in razvojnih programov. Kot generalni zastopnik za Slovenijo vam svetujemo in pomagamo pri izbiri prave rešitve, skrbimo za servis in originalne rezervne dele.

INTRALOX

Intralox je vodilni svetovni proizvajalec in ponudnik rešitev za transport in prenos izdelkov, ki ponuja storitve v več kot 100 državah po svetu . Naše podjetje ima dolgo tradicijo sodelovanja z Intralox-om in za Slovenijo in ostale države zahodnega Balkana, ponujamo kompletni program Intralox-a. Specializirali smo se za plastične modularne trakove in verige Intralox zaradi največje izbire za različne industrijske panoge, nenehnega razvoja in stalnih izboljšav. Z ogromnim strokovnim znanjem, ki smo ga v vseh teh letih sodelovanja pridobili, smo zanesljiv partner , ki vam bo pomagal pri izbiri ustreznega tipa traku oziroma verige.

DETECTAMET

DETECTAMET je vodilni svetovni proizvajalec in distributer zaznavnih orodij in opreme. V številnih industrijskih panogah, živilski in farmacevtski industriji, proizvodnji hrane za živali, kozmetiki, obstaja vedno večja nevarnost onesnaženja proizvodov s tujki. Če se ne odkrijejo, lahko povzročijo škodo na opremi, stroške, ki nastanejo zaradi odpoklica izdelka, škodo na poslovnem ugledu in v najslabšem primeru za resne poškodbe ljudi. Tudi vam želimo omogočiti uporabo kvalitetnih kovinsko zaznavnih in rentgensko vidnih izdelkov izdelkov Detectamet.

KoCos

INDEC ponuja rešitve za vakuumski pregled kozarcev, steklenic, pločevink in podobnih posod. Nekontaktni, 100% vrstni vakuumski pregled se opravi v proizvodnem procesu. Optični senzor meri odklon pokrovne plošče, ki je odvisno od vakuuma v posodi. Nekovinske kape ne predstavljajo težav. Posode, ki kažejo nezadosten vakuum, nagnjene ali manjkajoče pokrove, so zanesljivo prepoznane in jih je mogoče samodejno zavrniti. Vse komponente so narejene iz nerjavečega materiala, ki so odporni na detergente in razkužila ter ustrezajo zaščitnemu razredu IP69K.

E2M

E2M je proizvajalec sistemov za nadzor kakovosti z umetnim vidom, ki so primenljivi v številnih proizvodnih sektorjih: pijača, hrana, farmacija, industrija. Ponuja efikasne rešitve na področjih odkrivanja, razvrščanja, usmerjanja, zavrnitve in ločevanja izdelkov. Ponujamo sisteme na ključ za 100% nadzor proizvodnih linij od polnjenja, zapiranja, obračanja, izločanja in branja črtne kode.

REIKO

Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam je REIKO eden največjih dobaviteljev higienskih in zaščitnih oblačil za industrijska podjetja. Zaščita in higiena v postopkih proizvodnje in predelave hrane ter spremljevalnih operacij je več kot le vprašanje oblačenja ustreznih oblačil. Lahko vam zagotovimo zaščitna oblačila za enkratno ali večkratno uporabo za vse vaše delovne in higienske potrebe.